المقادير
500 غرام من دقيق الشعير المحمص
500 غرام من حبوب الدخن او ايلان المغسولة و المحمصة و المطحونة
كيلو من دقيق القمح الكامل المحمص
500 غرام من دقيق الشعير المحمص
500 غرام من حبوب الدخن او ايلان المغسولة و المحمصة و المطحونة
كيلو من دقيق القمح الكامل المحمص
كيلو من الفول السوداني او الكاوكاوالمحمص في الفرن
كيلو من اللوز المحمص في الفرن
كيلو من الزنجلان او السمسم المحمص
2 ملاعق كبار من القرفة أي الدارسين
ملعقة كبيرة و نصف من حبوب الشمر مطحونة البسباس او نافع
2 ملاعق كبار من حبة حلاوة او الينسون
9 حبات من المستكة اي المسكة الحرة مطحونة مع القليل من السكر حبيبات
برش جوزة الطيب القليل فقط من الجوزة
السكر الناعم و العسل
لإضافة القرمشة لسلو نضيف
250 غرام من اللوزالمحمص و المهرمش
250 غرام من الفول السوداني المحمص والمهرمش
250 غرام من الزنجلان او السمسم المحمص و المهرمش
****************************************
the ingredients
1 kg grams of sesame seeds
500 gram of roasted millet flour
1kg grams of roasted almond
1 kg of roasted peanut
roasted wholemeal flour 1 kg
roasted barley flour 500 grams
we need also fennel seeds and anis seeds 2 tbs in each
1/2 Teaspoon of Mastic try to grind it in a food processor with some sugar
2 tablespoon of cinnamon powder
pinch of salt and a little ground nutmeg
icing sugar and honey
add
250g of roasted almond
and roasted peanut 250g
and 250 g of roasted sesame
the ingredients
1 kg grams of sesame seeds
500 gram of roasted millet flour
1kg grams of roasted almond
1 kg of roasted peanut
roasted wholemeal flour 1 kg
roasted barley flour 500 grams
we need also fennel seeds and anis seeds 2 tbs in each
1/2 Teaspoon of Mastic try to grind it in a food processor with some sugar
2 tablespoon of cinnamon powder
pinch of salt and a little ground nutmeg
icing sugar and honey
add
250g of roasted almond
and roasted peanut 250g
and 250 g of roasted sesame